Νίκη Ειναι Η Συμμετοχή.

Στις 16 Αυγούστου 2023, στο επαγγελματικό γήπεδο της Δάφνης διεξήχθη ένας ιστορικός αγώνας. Εκπρόσωποι – παίκτες 5 χωριών από τη δημοτική ενότητα Κλειτορίας (Παγκράτι, Λυκούρια, Κρινόφυτα, Μαζέϊκα, Καρνέσι) αντιμετώπισαν σε φιλική αναμέτρηση εκπροσώπους – παίκτες – συμπατριώτες 5 χωριών από τη δημοτική ενότητα Παΐων κυρίως (Δάφνη, Πάος Χόβολη, Τριπόταμα, Πουρναρια)

Είναι η πρώτη διαδημοτική διασυλλογική ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ χωριών – ομάδων. Ο αγώνας έγινε στον απόηχο του τουρνουά ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στη δημοτική ενότητα Παιων με μεγάλη επιτυχία και ήταν η αναμέτρηση που σηματοδότησε την τελετή λήξης για την πολύ πετυχημένη εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον αντιδήμαρχο Ροδόπουλο Γιώργο και τους συμπατριώτες μας Ροδόπουλο Αλέξανδρο και Λεβέντη Γιώργο (Βάγια)
Εδώ, θα μου επιτρέψετε να κάνω ειδική μνεία στον πρόεδρο του συλλόγου Κρινόφυτων Μάριο Πανουτσόπουλο που συντόνισε και οργάνωσε την ομάδα της δημοτικής ενότητας Κλειτορίας. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες που έδωσαν το παρών και έπαιξαν με τη φανέλα του χωριού τους

Τέλος, για την ιστορία, στην εν λόγω ιστορική αναμέτρηση τα εύσημα ανήκουν στον Λεβέντη Γιώργο (Βάγια). Πιο συγκεκριμένα η εν λόγω αναμέτρηση είναι απόρροια του ποδοσφαιρικού τουρνουά που λαμβάνει χώρα εδώ και 6 χρόνια στην Αθήνα και έχει καταφέρει να ξεχωρίζει ως ένα ασυναγώνιστο αθλητικό και πολιτιστικό δρώμενο.

Όλα τα παραπάνω προέκυψαν μια Κυριακή, που πραγματοποιούνταν το τουρνουά ποδοσφαίρου στην Αθήνα και έλαβε χώρα μια κουβέντα μεταξύ συμπατριωτών ότι θα ήταν έξυπνο να πραγματοποιηθεί και ένας αγώνας στα Καλάβρυτα στην έδρα του τουρνουά. Όμως το μέλος της επιτροπής του τουρνουά Λεβέντης Γιώργος είχε μια ξεχωριστή ιδέα που βρήκε όλους μας σύμφωνους. Ο αγώνας αυτός σε καλαβρυτινό έδαφος να πραγματοποιηθεί στο επαγγελματικό γήπεδο της Δάφνης και αυτό ήταν και το πιο λογικό μεταξύ των δύο δημοτικών κοινοτήτων μιας και οι περισσότερες ομάδες που συμμετέχουν είναι από αυτές τις δύο αυτές ενότητες. Ο αγώνας έγινε σε φιλικό επίπεδο και κυριάρχησε το ευ αγωνίζεσθαι. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου σε γήπεδο της δημοτικής ενότητας Κλειτορίας και ελπίζουμε να έχουμε εκπροσώπους – παίχτες από περισσότερα χωριά και περισσότερες δημοτικές ενότητες.

Σχετικές δημοσιεύσεις