ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Η Μαθητική παρέλαση για την Εθνική επέτειο “25ης Μαρτίου 1821” (Φωτογραφίες)

Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνικής μας επετείου στην Κλειτορία.

Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνικής μας επετείου στην Κλειτορία, με τους μαθητές παρελαύνουν με καμάρι καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο και των τοπικών αρχών.

Τρισάγιο στο μνημείο πεσόντων ηρώων. – Κατάθεση στεφάνων. – Τήρηση σιγής ενός λεπτού στη μνήμη ενδόξων ηρώων. – Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.

Μετά την πανηγυρική θεία λειτουργία που έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Κλειτορίας Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Παπαϊωάννου.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Μηλιτσόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Κουτρουλάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κλειτορίας και Δημοτική σύμβουλος κα Βασιλική Παπουτσή, Ο πρόεδρος Κοινότητας Κλειτορίας κ Δημήτρης Μετζέλος, ο υποδιοικητής του αστυνομικού τμήματος Κλειτορίας κ. Βλάχος, εκ μέρους του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας η πολιτεύτρια κα Παναγιώτα Παυλοπούλου, ο πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Καλαβρύτων, κ. Νικόλαος Τσάμης, εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Χαρά Γεωργακοπούλου.

Σχετικές δημοσιεύσεις