Ψωφίδα Αχαΐας: Ευχαριστίες Γυμνασίου για τη φετινή «Γιορτή Παιδείας».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΨΩΦΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Αντλήσαμε από την ιστοσελίδα του Γυμνασίου Ψωφίδας την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή προς τον Σύνδεσμο Καμενιανιτών–Δροβολοβιτών–Δεσινιωτών Καλαβρύτων, της οποίας δημοσιεύουμε αποσπάσματα, τονίζοντας από την μεριά μας τα εξής:

Ο δραστήριος αυτός Σύλλογος, μας εντυπωσιάζει πάντα με το έργο, την προσφορά του στον τόπο μας και το ποιοτικό υπόβαθρο των εκδηλώσεών του. Μία από αυτές είναι και η «Γιορτή Παιδείας» που πραγματοποιεί κάθε χρόνο στο Δεσινό Καλαβρύτων, βραβεύοντας τους αριστεύσαντες μαθητές/μαθήτριες του Γυμνασίου Ψωφίδας εδώ και πολλά χρόνια. Το γεγονός αυτό δεν προβάλλεται ούτε στηρίζεται όσο θα έπρεπε, για να βρει και άλλους μιμητές, καθώς και για να συμβάλλει στην ευγενή άμιλλα. Ίσως τα σπουδαιότερα και με ανιδιοτελή αντίληψη γεγονότα, γίνονται πάντα με σεμνότητα και δίχως το φως των προβολέων!!

Εμείς υποκλινόμαστε και συγχαίρουμε τον δραστήριο Σύλλογο.

«Στις 26.09.2022, ημέρα Δευτέρα, το σχολείο μας, Γυμνάσιο Ψωφίδας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ηρακλής» κυρίου Νικολόπουλου Κωνσταντίνου, συμμετείχε στη «Γιορτή Παιδείας» στο Δεσινό Καλαβρύτων.

Μετά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα ναό της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αριστευσάντων μαθητών/μαθητριών του σχολείου μας:

Α ΤΑΞΗ: Λυμπέρη Γεωργία του Κωνσταντίνου, με γενικό βαθμό «Άριστα» 19 και 6/14
Β ΤΑΞΗ: Μάντη Νικολίτσα του Θεοδώρου, με γενικό βαθμό «Άριστα» 19 και 1/14
Γ ΤΑΞΗ: Βαρουξή Ουρανία του Ιωάννη, με γενικό βαθμό «Άριστα» 19 και 9/14
Γ ΤΑΞΗ: Σπανού Ειρήνη του Ιωάννη, με γενικό βαθμό «Άριστα» 19 και 7/14
Γ ΤΑΞΗ: Παπανικολοπούλου Νικολέτα του Νικολάου, με γενικό βαθμό «Άριστα» 18 και 11/14

Ο Σύλλογος των Διδασκόντων του Γυμνασίου Ψωφίδας ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κ. Κωνσταντίνο Νικολόπουλο-Καμενιανίτη, τ. Αντιπρόεδρο Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών και τ. Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Αροανίας Καλαβρύτων, για την τιμητική πρόσκληση και την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν τη «Γιορτή Παιδείας».

Με τη βράβευση των αριστευσάντων μαθητών/μαθητριών του σχολείου μας τιμούν το «ευ αγωνίζεσθαι», την ευγενή άμιλλα και επιβραβεύουν την προσπάθεια των μαθητών/μαθητριών για την κατάκτηση της γνώσης και γενικότερα των πνευματικών αγαθών».