Περίεργη παραποίηση από τοπικό site του Δελτίου Τύπου του δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουρά.

Διαβάσαμε χθες στο τοπικό site kalavrytapress.gr ότι κάποιο τοπικό μέσο προέβη σε παραποίηση του δελτίου τύπου του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουρά με τίτλο “Δήλωση Δημάρχου Καλαβρύτων, για τις υποψηφιότητες στις προσεχείς δημοτικές εκλογές” (διαβάστε εδώ).

Συγκεκριμένα το kalavrytapress αναφέρει:

Σήμερα ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γ. Λαζουράς απέστειλε δελτίο τύπου προς τα μέσα ενημέρωσης στην εισαγωγή του οποίου αναφερόταν ότι με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφων, χωρίς να αναφέρει ονόματα ή μέσα, προέβη σε δήλωση σχετικά με τις υποψηφιότητες για τις δημοτικές εκλογές.

Επειδή διαβάσαμε, σε τοπικό μέσο, παραποιημένο το εν λόγω δελτίο τύπου στο οποίο είχαν συμπληρωθεί τα ονόματα δύο δημοσιογράφων από αντίστοιχα μέσα, επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο και μας διαβεβαίωσε ότι από κανένα τοπικό site δεν δέχθηκε σχετική ερώτηση, παρά μόνο από δημοσιογράφο της Πελοποννήσου και πως το κείμενο που εστάλη προς όλα τα μέσα ήταν ακριβώς το ίδιο χωρίς να συμπεριλαμβάνει ονόματα.

Κάθε άλλο στοιχείο που πιθανόν έχει προστεθεί στην συνέχεια δεν αφορά ενέργεια του εκδότη του.

Είναι απορίας άξιο, γιατί το συγκεκριμένο site που ισχυρίζεται ότι είναι η μεγαλύτερη και πιο παλιά ηλεκτρονική εφημερίδα της επαρχίας Καλαβρύτων προέβη σε αυτή την παραποίηση που καταγγέλει το kalavrytapress. Ίσως αν σέβονται τους αναγνώστες τους να δώσουν οι ίδιοι κάποια απάντηση… Πάντως “ΠΡΩΤΟΣ” και “ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ” δεν γίνεσαι στα λόγια αλλά στα έργα. Και αυτό το εκτιμούν οι αναγνώστες…

Σχετικές δημοσιεύσεις