Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ στην Έκθεση Anuga, Γερμανίας.

Τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών παγκοσμίως Anuga επισκέφθηκαν στην Κολωνία ο κ. Κ. Λάτσης Γενικός Διευθυντής και ο κ. Κ. Αρεταίος, Σύμβουλος Marketing & Εξαγωγών στις 10 και 11 Οκτωβρίου, ενόψει του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων για Εξαγωγές.

Στόχος του χρόνου τέτοια εποχή να είμαστε εκθέτες στην επόμενη μεγάλη έκθεση στο Παρίσι, και να αναπτύξουμε την εξωστρέφεια του δυναμικού Συνεταιρισμού μας.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ANUGA 2023
Η Anuga αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο. Περισσότεροι από 160.000 εμπορικοί επισκέπτες από 192 χώρες έρχονται στην Κολωνία για να μπορούν να ζήσουν την εμπειρία της 5ήμερης έκθεσης.

Η εμπορική έκθεση χαρακτηρίζεται από ποιότητα, ποικιλομορφία, τεχνογνωσία και έμπνευση. Όλοι οι πιθανοί κλάδοι της εφοδιαστικής αλυσίδας και οι τεχνολογικές καινοτομίες εκτίθενται κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Όντας ένας μοναδικός χώρος
συνάντησης επιχειρήσεων και δικτύωσης για την παγκόσμια βιομηχανία F&B, συγκεντρώνει ηγέτες της διεθνούς αγοράς και αγοραστές από κορυφαίες εταιρείες τροφίμων.

Η έκθεση διοργανώνεται στην Κολωνία, στον εκθεσιακό χώρο KOELNMESSE κάθε δεύτερη χρονιά.

O Enterprise Greece κατανοώντας το ειδικό βάρος της Ευρωπαϊκής αγοράς για τις ελληνικές εξαγωγές τροφίμων και ποτών, φιλοδοξεί να διοργανώσει τη μεγαλύτερη εθνική συμμετοχή των τελευταίων ετών.

Σχετικές δημοσιεύσεις