Λαζουράς: Μία ιστορική ημέρα η σημερινή για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Μία ιστορική ημέρα,η σημερινή, για τα Καλάβρυτα,και το Χιονοδρομικό μας Κέντρο και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, έγραψε στη προσωπική του σελίδα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ Γιώργος Λαζουράς, για την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων.Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ Γιώργος Λαζουράς συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ.Δημήτρη Χουλιάρα τον Διευθυντή του Χιονοδρομικού κ. Λεωνίδα Σπυρόπουλο, και το βοηθό δημάρχου κ Νίκο Μαγκαφά, παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η πρόταση εκσυγχρονισμού του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, με προϋπολογισμό 19,4 εκατομμυρίων ευρώ, κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που συνεκλήθη σήμερα Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, στην Πάτρα.

Ψηφίσθηκε,ομόφωνα,από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος,η υποβολή της πρότασης χρηματοδότησης-που μελέτησε,συνέταξε και ωρίμασε,ο Δήμος μας και το Χιονοδρομικό μας Κέντρο-των αναγκαίων έργων,αναβάθμισης,βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων,στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων,ύψους 19.418·636 Ευρώ και συνολικού προϋπολογισμού των έργων 25.110.000 Ευρώ,με το ΦΠΑ.

Ένα μεγάλο,ευχαριστώ ,στον Περιφερειάρχη,τους Αντιπεριφερειάρχες,τον Πρόεδρο και όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους και στα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας,που,αποδέχθηκαν ομόφωνα,την τεκμηριωμένη πρότασή μας και στήριξαν τα Καλάβρυτα και το Χιονοδρομικό μας Κέντρο.

ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ,ΘΑ ΖΗΣΕΙ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ,30-50,ΧΡΟΝΙΑ.

Ο αείμνηστος ΠΑΝΟΣ ΠΟΛΚΑΣ,που το ίδρυσε και φέρει το όνομά του,θα χαίρεται και θα συγχαίρει.

Σχετικές δημοσιεύσεις