Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο με τίτλο «Ο Βαλές Ορόφου» του συμπατριώτη μας Σπύρου Γκρίντζου.

Άλλο ένα νέο βιβλίο Κυκλοφόρησε,πριν λίγες ημέρες από τις εκδόσεις «ΓΡΗΓΟΡΗ» και μπορείτε να το προμηθευτείτε στα βιβλιοπωλεία από τον καταξιωμένο συμπατριώτη μας συγγραφέα – Σπύρο Δ. Γκρίντζο, με τον τίτλο «Ο Βαλές Ορόφου».

Παρουσίαση (Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου) :

Σ’ αυτά τα πρόσφατα χρόνια της κρίσης, αυτή τη γνώριμη σε όλους μας εποχή που πολλά πράγματα αλλάζουν και καταρρέουν, τρία πρόσωπα, με διαφορετικά επαγγέλματα, διαφορετική ηλικία και διαφορετικό τόπο διαμονής, αφηγούνται την προσωπική τους περιπέτεια.
Αυτοί οι τρεις βασικοί πρωταγωνιστές καταφέρνουν να παραμένουν μέσα τους ηλιόλουστοι, καίτοι ζουν σε χαλεπούς καιρούς. Μας μιλάνε με το χαρακτηριστικό τους τρόπο για την ιδιαίτερη καθημερινότητά τους. Ο ένας, στην Αθήνα, είναι βαλές ορόφου σε μεγάλο ξενοδοχείο. Ο άλλος, στην Πρέβεζα, είναι ιδιοκτήτης παραδοσιακού καφενείου. Ο τρίτος, στην Τρίπολη, παίζει τούμπα στη δημοτική μπάντα. Φυσικά δεν συνδέονται μεταξύ τους, μας δίνεται όμως η ευκαιρία να τους ανακαλύψουμε μέσα από μια ιδιότυπη, συναρπαστική πλοκή.

Σπύρος Δ. Γκρίντζος

Ο Σπύρος Γκρίντζος γεννήθηκε στην Κερπινή Καλαβρύτων πέρασε τη παιδική του ηλικία στη Αμερική, σπούδασε Αγγλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και εμφανίστηκε στα Ελληνικά γράμματα το 1980 με το μυθιστόρημα «Γκόρκας» το οποίο τιμήθηκε με το βραβείο «Μ. Λουντέμη». Ακολούθησαν και άλλα έξι πεζογραφήματα, κυρίως μυθιστορήματα, με πιο γνωστό το «Παραλάβατε διορισμόν» το οποίο έγινε τηλεοπτική σειρά (Ε.Τ.1) και ταινία μεγάλου μήκους (1996).

Τίτλοι Βιβλίων  Σπύρου Δ.  Γκρίντζου
·        Το τελευταίο φύλλο, Εκδόσεις Γρηγόρη
·        Εταιρεία φιλομαθών εραστών,Εκδόσεις Γρηγόρη
·        Ο ερωδιός λύνει τη σιωπή του, Εκδόσεις Πατάκη
·        Γκόρκας, Εκδόσεις Πατάκη
·        Η θαλπωρή των κατόπτρων, Εκδόσεις Πατάκη
·        Παραλάβατε διορισμόν, Εκδόσεις Πατάκη
·        Ο φίλος μας ο Άυλος, Εκδόσεις Πατάκη