ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Όχι κύριε δήμαρχε. Αρνούμαστε να τσιμεντώσουμε τα όνειρα των παιδιών μας και τον ίδιο μας τον τόπο.

Έγινε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Καλαβρύτων. Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουράς, μίλησε λέει για ζωτικά, κρίσιμα, αναπτυξιακά έργα, τα οποία παλεύει για πολύ καιρό ο Δήμος και επαναφέρονται ως προτάσεις στο “1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Καλαβρύτων”.

Ακούσαμε ευχολόγια για ανάπτυξη της κτηνοτροφίας, για την τιμή του γάλακτος, για τον τουρισμό στα Καλάβρυτα, για την ανάπτυξη στα Καλάβρυτα, για τον αθλητικό τουρισμό πάλι στα Καλάβρυτα. Ο περιφερειάρχης κ. Απ. Κατσιφάρας μοίρασε 20 εκ ευρώ στο χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα, (τώρα αν δοθούν αυτά ποτέ, αυτό είναι μια άλλη ιστορία), αλλά για την Κλειτορία δεν ειπώθηκε τίποτα. Φαίνεται πως οι κάτοικοι εδώ είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού… Ακόμα και οι εκπρόσωποι της Δ.Ε. Κλειτορίας που παραβρέθηκαν στο συνέδριο, το μόνο που έκαναν ήταν να… φωτογραφηθούν με τους επίσημους που ήταν προσκεκλημένοι.

Ούτε μια φωνή. Ούτε μια απαίτηση για την Κλειτορία.

Το μόνο που είδαμε ήταν την γνωστή προεκλογική “βαρέλα” να κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της σε κάποια χωριά, ρίχνοντας τσιμέντο στις ρούγες και στα μονοπάτια, νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα ρίξουν τσιμέντο και στα όνειρα των κατοίκων.

Όχι κύριε δήμαρχε. Αρνούμαστε να τσιμεντώσουμε τα όνειρα των παιδιών μας και τον ίδιο μας τον τόπο.

Σχετικές δημοσιεύσεις