ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Πρωτοχρονιά στο χιονοδρομικό του Χελμού…τα Καλάβρυτα φέτος ζούνε μεγάλες στιγμές!

Τα Καλάβρυτα γέμισαν πάλι ασφυκτικά… πάνω από 15.000 κόσμος στην πόλη.

Γέμισε από κόσμο κι αυτό το Σαββατοκύριακο ο Χελμός με τους λάτρεις του χιονιού να βάζουν τα Χιονοπέδιλά τους και να δοκιμάζουν τις πίστες τους χιονοδρομικού.

Στους δρόμους τα αυτοκίνητα ήταν για αρκετή ώρα σταματημένα, ενώ το μποτιλιάρισμα στο δρόμο προς το χιονοδρομικό έκανε αρκετούς από τους επισκέπτες να μείνουν στην πόλη με αποτέλεσμα να γεμίσουν τα καφέ, τα μεζεδοπωλεία και οι ταβέρνες.

Παρόλα αυτά, πολλοί ήταν οι τυχεροί που κατάφεραν να προσεγγίσουν το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και είτε έκαναν σκι είτε απόλαυσαν τον καφέ τους στο σαλέ.

Γέμισαν τα Καλάβρυτα από εκδρομείς για μια διαφορετική πρωτοχρονιά, αφού προτίμησαν να τους βρει το 2022 στα χιόνια, κάνοντας βόλτες στις πίστες, και γεύθηκαν υπέροχα φαγητά στα γύρω γραφικά χωριά των Καλαβρύτων

Τα Καλάβρυτα φέτος ζούνε μεγάλες στιγμές, αφού ο πανικός από κόσμο άρχισε πριν από τα Χριστούγεννα, με φοβερή πληρότητα και γεμάτα μαγαζιά.

Πηγές της Αστυνομίας μιλούν για περισσότερα από 5 χιλιάδες αυτοκίνητα μόνο στην πόλη των Καλαβρύτων, για σήμερα Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2022.

Καλή χρονιά και καλές δουλειές για τους επαγγελματίες.

Σχετικές δημοσιεύσεις