Γιώργος Καρούζος και Παναγιώτης Μπράβος κατέκτησαν την δεύτερη θέση στην κατηγορία C4 στο 39ο Ράλλυ Παλάδιο

Ο Γιώργος Καρούζος και ο Παναγιώτης Μπράβος με το No 17 στις πόρτες του Toyota Corolla GT AE. Πλήρωμα από την Κλειτορία- Καλαβρύτων στην κατηγορία C4 στο 39ο Ράλλυ Παλάδιο, κατέκτησαν την δεύτερη θέση.

Κλείνοντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου 2018, καθώς και τους θεσμούς του Κυπέλλου Νοτίου Ελλάδος, του Πρωταθλήματος & Κυπέλλου Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων και του «Rally Cup Ενιαίου SKODA ΣΟΑΑ», το 39ο Ράλλυ Παλάδιο «Let’s Rally» επιφυλάσσει μια αγωνιστική γιορτή για την αυλαία των ασφάλτινων ράλλυ για το 2018 – γιορτή που έχει στο πλευρό της σύσσωμη την Τοπική Αυτοδιοίκηση μιας περιοχής που επί σειρά ετών έχει αποδείξει τη θέρμη με την οποία «αγκαλιάζει» τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Με επίκεντρο, και φέτος, την Νέα Πέραμο Αττικής, ο αγώνας από την πρώτη στιγμή σχεδιάστηκε και οργανώνεται από τη Start Line με τις μέγιστες διευκολύνσεις που θα μπορούσε να απολάμβανε από τους Δήμους από τους οποίους περνούν οι Ειδικές Διαδρομές «Αγ. Ιωάννης», «Σχοίνος» και «Όσιος Πατάπιος». Οι πράξεις των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής δείχνει για μία ακόμη φορά την αγάπη τους για τον αγώνα, αλλά και τη σημασία που έμπρακτα του προδίδουν για την ευρύτερη περιοχή – σημασία που γίνεται σαφής και από τα παρακάτω λόγια τους.

Η απονομή στους νικητές πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου

Σχετικές δημοσιεύσεις