Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Επαρχίας Καλαβρύτων-Κλειτορίας

Στις 25.10.2018 , κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με επικεφαλής τον ίδιο τον Γενικό  γραμματέα  Ιούλιο Συναδινόεπισκέφτηκε τα Καλάβρυτα.
Στην συνέχεια επισκεφτήκαμε την γειτονική  κοινότητα του Σκεπαστού όπου και έγινε και επί τόπου αυτοψία στο στάδιο ποδοσφαίρου και στα αποδυτήρια . Ακολούθησε συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης με θέμα την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της ευρύτερης επαρχίας. Προσπαθήσαμε να πείσουμε το κλιμάκιο για την αναγκαιότητα συγκεκριμένων έργων.

Σήμερα η Γ.Γ.Α μαζί με την αθλητική επιτροπή προχωρά στην έκδοση σκοπιμότητας για τα έργα :350.000€ για κατασκευή χλωοτάπητα στο γήπεδο Κλειτορίας και 102.000€ για αποδυτήρια στο στάδιο Σκεπαστού μέσο του προγράμματος Φιλόδημος.Η επόμενη φάση είναι η έγκριση της υπαγωγής των δύο υποεργων στο πρόγραμμα Φιλόδημος από το Υπ.Εσ. για την οποία είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι …..Κώστας Κακκαβας.Καθηγητής Φ.Α – Διπλωματούχος Προπονητής  ΕΟΧΕκλεγμένο μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αχαΐας και Κεντρικής Επιτροπής Αθλητισμού.

sdr

Σχετικές δημοσιεύσεις