8ο «ΠΥΡΓΟΣ Cafe-Bar» Rally Sprint Αιγίου 2018

Ένα συναρπαστικό διήμερο Ράλλυ!

Το 8ο «ΠΥΡΓΟΣ Cafe-Bar» Rally Sprint Αιγίου στις 23 κ 24 Ιουνίου 2018 πλησιάζει! Η πρόκληση των rally men έρχεται! Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΑΛΜΑ, διοργανώνει τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδας για το 2018 στην πόλη του Αιγίου.

Μέγας χορηγός του φετινού αγώνα θα είναι το ΠΥΡΓΟΣ Cafe-Bar στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο. Κύριοι υποστηρικτές του αγώνα για φέτος είναι η BKP Cars and Racing Team στο Ίλιον, το πρατήριο καυσίμων ΚΑΛΑΤΖΗΣστο Αίγιο και το ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΟΤΕΜ στην Αθήνα. Πάντα δίπλα μας επίσης ο Δήμος Αιγιαλείας και το ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας. Τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους στην υλοποίηση του αγώνα μας.

Επίσης η ΑΛΜΑ Αιγίου εξασφάλισε δωρεάν διαμονή, το Σάββατο το βράδυ, για όλα τα πληρώματα, εκτός νομού Αχαΐας, που θα συμμετάσχουν στον αγώνα. Τα πληρώματα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Hotel Themisto (Π.Ε.Ο, Νικολέϊκα, Αίγιο στο τηλ.: 2691081888) για να κλείσουν εγκαίρως το δωμάτιό τους. www.themisto.gr

Το σύστημα για την δήλωση συμμετοχής έχει ήδη ανοίξει από την Δευτέρα 4 Ιουνίου και θα λήξει στις 15 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή. Προσοχή, οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να μπουν στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ της ΟΜΑΕ (στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.e-omae-epa.gr) για να υποβάλουν την δήλωση. Πληροφορίες και βοήθεια για τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής μπορούν να ζητηθούν από την ΑΛΜΑ, στα τηλ. 2691061158 και 6936938286. Το συνολικό κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 210 € για όλα τα πληρώματα.

Η αγωνιστική Ειδική Διαδρομή δεν μπορεί να είναι άλλη από την αγαπημένη Ε.Δ.Φτέρη με κατηφορική φορά. Το «8ο Rally Sprint Αιγίου» θα είναι διήμερο και θα περιλαμβάνει ένα νυχτερινό πέρασμα το Σάββατο και δύο περάσματα την Κυριακή. Η Ε.Δ.Φτέρη έχει μήκος 17,10 χλμ και θα πραγματοποιηθεί τρεις φορές, οπότε τα συνολικά απολαυστικά αγωνιστικά χιλιόμετρα φτάνουν τα 51,30 χλμ. και τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα τα 179,10 χλμ. Οι γνώστες ξέρουν ότι είναι μια Ειδική Διαδρομή που τα συνδυάζει όλα. Έχει γρήγορες αλλά και αργές στροφές, με κρυφές ευθείες που ανεβάζουν την μέση ταχύτητα, καλή ποιότητα οδοστρώματος και πλατύ δρόμο.

Το Service Park για το διήμερο θα φιλοξενηθεί στον χώρο των Υψηλών Αλωνίων όπου εκεί το Σάββατο το βράδυ στην Πανηγυρική Εκκίνηση θα γίνει και η παρουσίαση των αγωνιστικών πληρωμάτων, παρουσία των  παρευρισκόμενων θεατών.

Ευκαρία για απόδραση!
Από το Αίγιο μέχρι τη Φτέρη η αυτοκινητάδα είναι απολαυστική, με ατελείωτα ζιγκ-ζαγκ να χαράσσουν τα βουνά και όμορφα ορεινά χωριά, όπως το Πυργάκι, η Φτέρη, με τρεχούμενα νερά και θέα σε όλο τον Κορινθιακό, και η Πλατανιώτισσα με το εκκλησάκι της Παναγίας φωλιασμένο στον κορμό ενός τεράστιου πλατάνου!

Το μπλε της θάλασσας του Κορινθιακού κόλπου και το πράσινο των γύρω βουνών σάς περιμένουν. Ελάτε να απολαύσετε τις υπέροχες παραθαλάσσιες περιοχές με τις φανταστικές παραλίες .

Η ενημέρωσή σας για ότι νεότερο θα είναι συνεχής στο επόμενο χρονικό διάστημα, μέσω δελτίων τύπου. Επίσης θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και σχετικά έγγραφα για τον αγώνα στην ιστοσελίδα του Αθλητικού Σωματείου μας www.alma-aigiou.gr/8-rally-aigiou.

Ένας συναρπαστικός αγώνας, πρόκληση για κάθε γνήσιο Rallyman!!!

Ετοιμάσου!!

8ο «ΠΥΡΓΟΣ Cafe-Bar» RALLY SPRINT AIGIOU – Πρέπει να το τρέξεις!!

Γραφείο Τύπου
time2rally.gr
Σουφλής Σάκης

Σχετικές δημοσιεύσεις