Όλα έτοιμα για το 2ο Helmos Mountain Festival, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Το δεύτερο Helmos Mountain Festival είναι προ των πυλών! Έναν χρόνο μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση που αποτέλεσε τόπο συνάντησης κορυφαίων καλλιτεχνών και πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, το Helmos Mountain Festival vol.2 υπόσχεται και φέτος ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που θα μας κάνει να… πάρουμε τα βουνά στην καρδιά του καλοκαιριού!

Ραντεβού από τις 21 έως και τις 24 Ιουνίου για το 2ο Helmos Mountain Festival! Τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση αλλά και χαλάρωση, στις πλαγιές ενός μαγικού βουνού, του Χελμού!

Μέρες και νύχτες σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, σ’ έναν τόπο σπάνιας ομορφιάς που ανήκει στο παγκόσμιο Γεωπάρκο Unesco Χελμού-Βουραϊκού.

Ο στόχος του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων να καταστεί ο Χελμός ένα βουνό για όλους, έγινε πέρυσι πραγματικότητα και απέδειξε πως φύση, αθλητισμός, δραστηριότητες αναψυχής, εκπαίδευση και μουσική αποτελούν την απόλυτη συνταγή ψυχαγωγίας, επισημαίνουν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος και ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Αλέξης Άγριος.

Φέτος λοιπόν, σε αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και στη φύση και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με τη Novel Vox, σχεδίασαν ακόμα ένα υπέροχο Φεστιβάλ και μας περιμένουν όλες και όλους να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, να μοιραστούμε ανεπανάληπτες στιγμές και να φτιάξουμε νέες αναμνήσεις.

Τι θα ζήσουμε φέτος στο Helmos Mountain Festival; Αμέτρητες υπαίθριες δραστηριότητες, για όλες τις ηλικίες και κάθε διάθεση! Τοξοβολία, πεζοπορία, flying fox, yoga, orienteering, mountain bike, γνωριμία με την τοπική γαστρονομία, οινικά events, workshops, παιδικά εργαστήρια στη φύση, trail running για τους πιο… βουνίσιους, κινηματογραφικές προβολές και πολλά ακόμα.

Και φυσικά, κάθε ημέρα θα κλείνει με συναυλίες από καταξιωμένους και αγαπημένους σε όλους καλλιτέχνες.

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου οι Ορέστης Ντάντος, Μαρίνα Σπανού, Λόγος Τιμής και Γιάννης Χαρούλης.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου Novel 729, L Entourloop, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Villagers of Ioannina City και (Chalet) Σκιαδαρέσες.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου Ταφ Λάθος, Ιουλία Καραπατάκη, Αλκίνοος Ιωαννίδης και Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος) Γιώργος και Νίκος Στρατάκης και Guests και Λεωνίδας Μπαλάφας, σ’ ένα μεγάλο ανοικτό γλέντι στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην ιστοσελίδα https://festival.kalavritaski.gr/

Σχετικές δημοσιεύσεις