Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Αφαλάτωση» απονεμήθηκε στην Ελληνική εταιρεία ΤΕΜΑΚ Α.Ε.

Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Αφαλάτωση» των Best City Awards 2018 απονεμήθηκε, σε μια λαμπρή τελετή στις 29 Νοεμβρίου, στην Ελληνική εταιρεία ΤΕΜΑΚ Α.Ε.του Ηρώδη Μητσόπουλου για το Μοναδικό Έργο Αφαλάτωσης Θαλασσινού Νερού στην Ελλάδα, που υλοποιήθηκε στο Δήμο Ύδρας και αφορά στην Παραγωγή 1.600 κυβικών Καθαρού Πόσιμου Νερού ανά ημέρα με το χαμηλότερη τιμή πώλησης παραγόμενου νερού.

To Gold βραβείο στην κατηγορία Αφαλάτωση, ανήκει στον Πυλώνα B – Green City, όπου αναγνωρίζεται ο σχεδιασμός, η καινοτομία, οι τεχνολογίες και οι λύσεις που εφαρμόζονται για τη δημιουργία μιας βιώσιμης πόλης και εστιάζεται στην προσπάθεια που συντελείται για την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων, επικεντρώνοντας στη Διαχείριση Υδατικών Πόρων (Water Μanagement).

Το Gold Best City Award 2018 αποτελεί επιστέγασμα της μακροχρόνιας εμπειρίας της ΤΕΜΑΚ στην εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων αφαλάτωσης υφάλμυρου και θαλασσινού νερού.

Η εταιρεία ΤΕΜΑΚ, εδώ και 46 χρόνια, υπογράφει έργα πολύτιμα για τη ζωή, προσφέροντας αποτελεσματικές και χρήσιμες εφαρμογές για την κοινωνία. Με κινητήριο δύναμη την αξία του Καθαρού Πόσιμου Νερού, αναπτύσσεται με στόχο την αριστεία, έχοντας σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Χάρη στην παραγωγή των συστημάτων στην Ελλάδα και την υψηλή τεχνογνωσία των εξειδικευμένων στελεχών της, προσφέρει στους πελάτες της εξειδικευμένες και ποιοτικές λύσεις υψηλής απόδοσης.

Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον της ανθρωπότητας, η ΤΕΜΑΚ θα συνεχίσει να συμβάλει με τις καινοτόμες λύσεις της αλλά και με όλες της τις δυνάμεις, με σεβασμό στο περιβάλλον στην εξάλειψη της λειψυδρίας παγκοσμίως.

Σχετικές δημοσιεύσεις