ΠΑΤΡΑ: Τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα λάβει χώρα η τελετή λήξης της εκπαιδευτικής περιόδου των χορευτικών τμημάτων του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας στο Θεατράκι της Μαρίνας, την Κυριακή 17 Ιουνίου στις 20:00.

Τα μέλη του θα μας παρουσιάσουν ένα ποικίλο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, σε ένα event που είναι συνυφασμένο με τoν μήνα Ιούνιο.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος σε ανακοίνωση του: «Φίλοι μας, άλλη μία όμορφη χρονιά φτάνει στο τέλος της. Έτσι λοιπόν θα γιορτάσουμε όλοι μαζί την λήξη της χορευτικής χρονιά 2018 παρουσιάζοντας όλοι μαζί την δουλειά μας.Φέτος πρωτοπορούμε και πάλι χορεύοντας με ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ κάνοντας την διαφορά ξεκινώντας από τα παραδοσιακά μας Τμήματα,όπου θα χορέψουν χορούς από την Πελοπόννησο, Ήπειρο, Θράκη, Νησιά με την συνοδεία Γκάιντα, Κλαρίνο Βιολί, ακορντεόν, λαούτο και κρουστών.

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα θα περάσουμε στο Λαϊκό Τμήμα μας που φέτος έχει πραγματικά εντυπωσιάσει με την άψογη παρουσία του,τις όμορφες φορεσιές του και την μοναδική λάμψη των χορευτών.

Θα συνεχίσουμε στα Ευρωπαϊκά μας Τμήματα με εκπληκτικούς χορούς σε ρυθμούς latin, όπως Salsa, Baciata και Vals.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και να χειροκροτήστε τα παιδιά μας και τους κόπους όλης της χρονιάς».

πηγή-dete.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις