Πάτρα: Σε Κλίμα Οδύνης Το Τελευταίο Αντίο Στο Γιατρό Θεόδωρο Ρογδάκη-(Φωτο)

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου προκειμένου να του πουν το τελευταίο αντίο.

Τραγικές φιγούρες η αδελφή του Άννα – Μαρία αλλά και ο αδελφός του Μανώλης.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Θεόδωρο Ρογδάκη που έχει «έφυγε» αιφνίδια από την ζωή την Πρωτοχρονιά, σε ηλικία 54 ετών.

Ο Θόδωρος Ρογδάκης, αδελφός του Μηχανικού Μανώλη Ρογδάκη και της Αννας Μαρίας Ρογδάκη, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κάλεσε την αδελφή του για βοήθεια, η οποία όμως δεν πρόλαβε να τον σώσει. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή.

Ο Θεόδωρος Ρογδάκης, ήταν γιος του Νικόλαου και της αείμνηστης Κούλας Ρογδάκη. Από πολύ μικρός ήθελε να γίνει γιατρός.

Εισήχθη από τους πρώτους στην Ιατρική Σχολή Πατρών.

Ασχολείτο με τον αθλητισμό και έπαιζε από πολύ μικρός μπάσκετ. Ο πατέρας του, Νίκος Ρογδάκης, αν και υπήρξε αθλητής, τον απέτρεψε από το να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπάσκετ. Οταν ήταν 16 ετών, ο Αμερικανός προπονητής και πρώην επαγγελματίας του ΝΒΑ Kelley, είχε δηλώσει ότι ο πρόωρα χαμένος Θόδωρος, με ατομική προπόνηση ενός έτους, θα μπορούσε να είναι ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη στην ηλικία του.

Ταυτόχρονα με τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή της Πάτρας, ασχολήθηκε με την γυμναστική και τα βάρη. Με επιμονή και υπομονή κατάφερε ο αδύνατος 18χρονος των 75 κιλών να μεταμορφωθεί σε έναν άνδρα ύψους 1,93 μ. και βάρους 145 κιλών, ενώ τα ρεκόρ του εγιναν γνωστά σε όλα τα γυμναστήρια body building από την Πάτρα, μέχρι την Αλεξανδρούπολη, καθώς σε πολλές ασκήσεις κατάφερνε να ξεπεράσει στα βάρη 250 κιλά.

Σπούδασε επίσης αγγλικά και γερμανικά και κλασσικό βιολί.

Διετέλεσε Επιμελητής Γενικής Ιατρικής και Αναπληρωτής Διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Ακράτας, ειδικός συνεργάτης του ΕΚΑΒ Δυτ. Ελλάδας, καθηγητής στα ΙΕΚ ΕΚΑΒ, τακτικό μέλος στην πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή Νοσοκομείου Αιγίου, τακτικό μέλος στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου και τέλος επικεφαλής ιατρικού τμήματος της ομάδας της ΕΑ Πατρών Α1 κατηγορία volley και στη ΝΕΠ, Α1 κατηγορία water polo.

πηγή: patrastimes.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις