ΜΠΟΣΙ: Με καθυστέρηση 3 μηνών η μεταφορά των μαθητών στο Μπόσι

Ξεκίνησε επιτέλους σήμερα η μεταφορά των παιδιών από του Μπόσι στα Καλάβρυτα και πήρε τέλος η ταλαιπωρία των γονιών οι οποίοι μετέφεραν καθημερινά οι ίδιοι τα παιδιά τους στα Καλάβρυτα.

Η μεταφορά γίνεται με ευθύνη του Δήμου Καλαβρύτων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η οποία διαθέτει το όχημα.

Η από κοινού συνεργασία του προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Νίκου Μαγκαφά με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας και συγκεκριμένα τον διευθυντή κ.Τσουλοδήμο Νικόλαο, έδωσε τη λύση του προβλήματος.

Υπεγράφη σύμβαση μεταξύ του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην οποία περιγράφονται αναλυτικά οι όροι αυτής της σύμπραξης των εμπλεκομένων φορέων και η οποία επικυρώθηκε από το Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβούλιο.

Το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών από του Μπόσι θα παρουσιάζεται κάθε χρόνο και για πολλά χρόνια εάν τα έξι περίπου χιλιόμετρα χωματόδρομου δεν ασφαλτοστρωθούν, με αποτέλεσμα να αρνούνται οι μεταφορείς αυτό το δρομολόγιο.

Ευελπιστούμε ότι η ασφαλτόστρωση του δρόμου θα επιτευχθεί.

Γίνονται οι ανάλογες ενέργειες από τη μεριά του Δήμου και πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο με την Περιφέρεια για την ένταξη του σε χρηματοδοτικό Πρόγραμμα.

Ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Ν. Μαγκαφάς

Ο Νίκος Μαγκαφάς ζωντανά στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ

Ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών, του Δήμου Καλαβρύτων κ Νίκος Μαγκαφάς, ζωντανά στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή για τη λύση που δόθηκε για τη μεταφορά των μαθητών στο Μπόσι Καλαβρύτων.

https://drive.google.com/open?id=1r32-1PrtfvNbK7L8ol2BEyjxHye0hIWGΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ  ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Σχετικές δημοσιεύσεις