Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, υποδέχτηκε, σήμερα το πρωί, στο γραφείο του, αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αποτελούμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Αντιστράτηγο ε.α.  Δημήτριο ΔΡΙΒΙΛΑ, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, κ. Σταύρο ΒΕΡΡΑ.

Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ειδικότερα θέματα που αφορούν την προστασία της δημόσιας υγείας, τους κανόνες ευζωίας των ζώων, καθώς και ζητήματα σχετικά με την προστασία της αγροτικής παραγωγής.

Επίσης, κατά την συνάντηση παραβρέθηκαν οι Βοηθοί του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος, Αστυνομικοί Διευθυντές, Βασίλειος ΤΣΟΥΡΑΣ και Αθανάσιος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας αναπτύσσει σχέσεις συνεργασίας με όλες τις Αρχές και τους φορείς του τόπου για την ανάπτυξη και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Σχετικές δημοσιεύσεις