ΑΡΜΠΟΥΝΑΣ: 12ο ΠΑΝΑΡΜΠΟΥΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ- Σάββατο 07 και Κυριακή 08 Ιουλίου 2018

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι, η Ένωση Αρμπουναίων και το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού προγραμματίζει το διήμερο Σάββατο 07 και Κυριακή 08 Ιουλίου 2018 το 12ο ΠΑΝΑΡΜΠΟΥΝΙΩΤΙΚΟ
ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ στον Άρμπουνα του Δήμου Καλαβρύτων.
Το Συναπάντημα αποτελεί την κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση στο χωριό. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα αγκαλιάσει όλους τους συμπατριώτες, τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης και θα προσφέρει χαρά και αισιοδοξία σε όλους και ιδιαίτερα στους λιγοστούς ακρίτες  κατοίκους του μικρού μας χωριού.
Είναι υποχρέωσή μας να διεκδικούμε συνεχώς και να έχουμε το δικό μας πολιτιστικό παρόν στα δρώμενα του τόπου μας. Είναι προσδοκία όλων μας το ‘Παναρμπουνιώτικο Συναπάντημα’, να αποτελεί σταθερή αναφορά στις παραδόσεις μας και να είναι εφαλτήριο συλλογικότητας, σύμπνοιας και κοινής  δράσης με όλα τα χωριά του Δήμου Καλαβρύτων, τις δευτεροβάθμιες Ενώσεις, την Ομοσπονδία “Ο Αρχαίος Κλείτορας”, την Ομοσπονδία “Αζανιάς”, την Παγκαλαβρυτινή Ένωση και γενικότερα με όλους τους  πολιτιστικούς φορείς που θεραπεύουν τον πολιτισμό, την ιστορία, το περιβάλλον, τις παραδόσεις του τόπου.
  Ιδιαίτερα σήμερα, που οι καιροί στην πατρίδα μας είναι δύσκολοι και αποτελεί κοινή διαπίστωση, ότι η κρίση που βιώνουμε είναι προπάντων κρίση αξιών, κρίση ηθών, κρίση κοινωνικής συνοχής, η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς είναι ύψιστο καθήκον.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε οι φετινές εκδηλώσεις του 12ου  Παναρμπουνιώτικου Συναπαντήματος να είναι ακόμα πιο πλούσιες και επιτυχείς.
Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι, η επιτυχία των εκδηλώσεων στηρίζεται αποκλειστικά στην δική σας συμμετοχική ευθύνη και υποστήριξη. Η ηθική και υλική συμπαράσταση όλων θα συμβάλει σίγουρα στην αρτιότερη διοργάνωσή τους.
Σάββατο 07/07/2018: 
16.00: Εκδήλωση ‘Το πρώτο αντάμωμα’.
21.00: Κεντρική εκδήλωση. Συνεστίαση, Παραδοσιακοί χοροί και Αρμπουνιώτικο  γλέντι στο χώρο του Παλιού Σχολείου.
Κυριακή 08/07/2018: 
08.30: Εκκλησιασμός.
10.30:   Στο Πολιτιστικό Στέκι, στη Ράχη του χωριού, αναβίωση παλιών δρώμενων:‘Παιχνίδι της Γουρουνίτσας’ (για όλες τις ηλικίες).
12.30:   Εκδήλωση αποχαιρετισμού.
Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για όλους να ανταμώσουμε στο 12ο ΠΑΝΑΡΜΠΟΥΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ. Το διήμερο είναι αφιερωμένο στις δικές μας θύμησες. Αυτές που μας κράτησαν και μας κρατούν ζωντανούς στις υπώρειες και τις χαράδρες του Χελμού. Θα συναντηθούμε, θα γελάσουμε, θα αγκαλιάσουμε τους ξενιτεμένους μας. Θα τραγουδήσουμε, θα γλεντήσουμε όλοι μαζί Αρμπουνιώτικα, Καλαβρυτινά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης
Πρόεδρος  Α. Νασιόπουλος         Αντιπρόεδρος Ε. Σακελλαρίου
Γραμματέας    Η. Μητρούσης
Ταμίας  Ε. Βλάχου
Έφορος εκπολιτισμού Γ. Παναγιωτοπούλου   Τοπ. Συμβούλιο   Γ. Βλάχος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις του ‘12ου ΠΑΝΑΡΜΠΟΥΝΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑΤΟΣ’το οποίο  διοργανώνει η Ένωση Αρμπουναίων με το Τοπικό Συμβούλιο, το διήμερο Σάββατο 07 και Κυριακή 08 Ιουλίου 2018 στο χωριό Άρμπουνα του Δήμου Καλαβρύτων.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να παραστείτε στη συνεστίαση, που θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Παλιού Σχολείου,

το Σάββατο 07/ 07 /2018 στις 21.00 μμ.

Με τιμή

Για το Δ.Σ. της Ένωσης

        Ο πρόεδρος

Αθανάσιος Νασιόπουλος               

Σχετικές δημοσιεύσεις