Αθλοπαιδιές με άρωμα Survivor και τουρνουά ποδοσφαίρου μαζί!

Χθες πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα Renti Soccer Club η εκδήλωση-γιορτή και για τους μικρούς μας φίλους στα πλαίσια της όγδοης αγωνιστικής του 7ου Καλαβρυτινού Αθλητικού Ανταμώματος Πολιτιστικών Συλλογών. Στο στίβο μάχης του Surviror συγκεντρώθηκαν και αγωνίστηκαν 18 μικρά παιδιά από διάφορα Καλαβρυτοχώρια, Τα παιδιά χωρίστηκαν σε δυο ομάδες, όπου η κόκκινη αποτελούταν από κορίτσια και η μπλε ομάδα που αποτελούταν από αγόρια. Ο αγώνας ήταν πολύ κλειστός και νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η κόκκινη ομάδα των κοριτσιών με σκορ 15-14!! 
Τα παιδιά φάνηκε ότι το ευχαριστήθηκαν και προσπάθησαν όλα για την νίκη της ομάδας τους. Χειροκροτούσαν την προσπάθεια των συναθλητών τους και εμψύχωναν το ένα το άλλο για να τερματίσουν πρώτα σε κάθε μάχη στο στίβο αγωνισμάτων. Ευχαριστούμε τους γονείς τους που έφεραν τα παιδιά τους να διασκεδάσουν μαζί με αλλά παιδιά που έχουν καταγωγή από τα χωριά του Δήμου Καλαβρύτων.

Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία “Αρχαίος Κλείτωρ» για την κάλυψη του κόστους για την πληρωμή του γηπέδου για τους αγώνες του Surviror.

Σχετικές δημοσιεύσεις