Οι Κλειτόριοι δείχνουν το δρόμο…

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της κοινότητας Κλειτορίας Γιώργου Παπακαννέλου, συναντήθηκαν χθες Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023, στην αίθουσα του ΤΟΕΔΒ στην Κλειτορία οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δ.Ε. Κλειτορίας, Δημήτρης Κοντογιάννης, Βασιλική Παπουτσή, Βασίλειος Καρράς, το μέλος της κοινότητας Κλειτορίας Γιώργος Μηλιτσόπουλος και ο πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Καλαβρύτων Νικόλαος Τσάμης.

Να σημειωθεί ότι από την συνάντηση αυτή, απουσίασαν αν και είχαν προσκληθεί, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Παπαδόπουλου, Σωτήρης Δουκλιάς (Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κλειτορίας), Μιχαλόπουλος (Κυρίτσης) Ασημάκης και Κουτρουλάκης Βασίλειος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την Δ.Ε. Κλειτορίας. Ιδιαίτερα μάλιστα επισημάνθηκε, η απροθυμία της δημοτικής αρχής του κ. Παπαδόπουλου να διαθέσει όλα εκείνα τα απαραίτητα κονδύλια από τον προϋπολογισμό του Δήμου, τα οποία ούτως ή αλλιώς δικαιούται η Κλειτορία, προκειμένου να προχωρήσουν τα απαραίτητα έργα υποδομής που θα βελτίωναν την ήδη υποβαθμισμένη ποιότητα ζωής των πολιτών σε ολόκληρη τη δημοτική ενότητα.

Κοινή διαπίστωση όλων, ενόψει μάλιστα και των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, είναι ότι πρέπει άμεσα να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κινηθούν όλοι μαζί σε μια κοινή προσπάθεια, προκειμένου όλο αυτό το κλίμα μιζέριας και υποβάθμισης της περιοχής που επικρατεί σήμερα να αντιστραφεί.

Θεωρώντας επίσης ότι από όλη αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς, ανανέωσαν το ραντεβού με μια πολύ πιο διευρυμένη συνάντηση μετά από τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Β.Χ.Α.

Σχετικές δημοσιεύσεις