ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Έτοιμη τον Ιούλιο η πλατεία – Αλλάζει όψη η περιοχή

Οι καλοκαιρινοί επισκέπτες της Κλειτορίας θα έχουν την ευκαιρία να είναι οι πρώτοι τουρίστες που θα απολαύσουν την ανανεωμένη πλατεία του οικισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» ο μεγαλύτερος όγκος των εργασιών έχει ολοκληρωθεί και απομένουν οι τελευταίες «πινελιές» για να παραδοθεί και επίσημα στους κατοίκους της περιοχής. Υψηλόβαθμος δημοτικός παράγοντας ανέφερε στην «Π» ότι μέχρι τον Ιούλιο θα είναι όλα έτοιμα και πως τις προηγούμενες ημέρες έγινε η παραλαβή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Ετσι, φαίνεται πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό για κατοίκους και επισκέπτες της Κλειτορίας, αφού η εικόνα που θα έχει η ολοκληρωμένη πλατεία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα γραφική. Επιπλέον, δεδομένης της υγειονομικής κατάστασης και του φόβου αρκετών συμπολιτών να κυκλοφορούν σε πολυσύχναστα μέρη το καλοκαίρι λόγω κορονοϊού, οι κάτοικοι της Κλειτορίας περιμένουν αυξημένη κίνηση των επισκεπτών, είτε Αθηναίων με καταγωγή από την περιοχή, είτε τουριστών που θέλουν να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου. Αυτή η αυξημένη προσέλευση θεωρούν οι κάτοικοι της Κλειτορίας πως θα λειτουργήσει διαφημιστικά ενόψει τις χειμερινής σεζόν.

Μην ξεχνάμε επίσης πως στα «σκαριά» βρίσκονται και οι αναπλαστικές εργασίες από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου προς τον παλιό Σταθμό του ΚΤΕΛ και την διασταύρωση του δρόμου Λευκασίου – Φιλίων (προς Τρίπολη) που αναμένεται να φτάσουν τις 190.000 ευρώ, ένα έργο που μόλις ολοκληρωθεί θα προσδώσει ακόμα πιο όμορφο χαρακτήρα στην περιοχή.

Πηγή:www.pelop.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις