Γιώργος Παπακανέλλος : “Αλαζονεία και αδιαλλαξία” από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων

Δεν κάνει πίσω ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κλειτορίας Γιώργος Παπακανέλλος, διατηρώντας το έκρυθμο κλίμα στην περιοχή, μετά τις καυστικές του δηλώσεις στην «Π» και τα «καρφιά» κατά του δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου, παρά την υποστήριξη που του παρείχε ανοιχτά στις εκλογές του 2019.

«Συνεχίζω σ’ όλα τα επίπεδα. Για το αίτημά μας να γίνουμε η έδρα της Γαλακτοκομικής Σχολής το πρόβλημα είναι η αδιαλλαξία του δημάρχου. Ανεξάρτητα από την κατάληξη των αιτημάτων μας, εμείς δίνουμε τη μάχη μας κι ας χάσουμε. Ο κ. Παπαδόπουλος δείχνει αλαζονεία και υπεροψία» δηλώνει ο κ. Παπακανέλλος και συνεχίζει:

«Σχετικά με τα όσα είχα δηλώσει, δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου. Αλλά και τι να μου έλεγαν; Αφού ξέρουν πως έχω δίκιο. Η δημοτική αρχή ακολουθεί μια πολιτική κατευνασμού. Έχουν προσπαθήσει να ρίξουν γέφυρες, μέσω τρίτων, αλλά συνεχίζουν να κρύβονται. Άνοιξαν το “κουτί της Πανδώρας” και θα βγω μπροστά. Ξαναπροκαλώ τους εμπλεκόμενους στα θέματα της πλατείας και της Γαλακτοκομικής να βγουν δημόσια να πουν όσα υποστηρίζουν».  ΑΠ. ΑΝ.

www.pelop.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις