Α.Γ.Σ. Καλαβρύτων: Προσφορά 5.000 λίτρα Γάλακτος του Συνεταιρισμού στα νοσοκομεία της Πάτρας

Ως ελάχιστη αναγνώριση του σπουδαίου ρόλου των υγειονομικών της Πάτρας στην καθημερινή τους «μάχη» ενάντια στον κορωνοϊό και στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης, ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων παρέδωσε μεγάλη ποσότητα φρέσκου γάλακτος στο Π.Γ.Ν.Π. και στο Γ.Ν. «Αγ. Ανδρέας».

Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού παραδόθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου περίπου 1.000 λίτρα φρέσκου γάλακτος και αντίστοιχα, στον «Άγιο Ανδρέα» 600 λίτρα, -από τα 5.000 λίτρα που θα διατεθούν συνολικά-  τα οποία ήδη με ευθύνη των διοικήσεων των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων διανεμήθηκαν στους εργαζόμενους, ενώ θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ακόμη δύο αποστολές του ίδιου προϊόντος και στα δύο νοσοκομεία.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αναδεικνύει το κοινωνικό «πρόσωπο»  του  Συνεταιρισμού, ο οποίος αποτελεί πανελλαδικό πρότυπο χάρη στους ανθρώπους του, οι οποίοι με την προσφορά τους θέλουν να εκφράσουν και δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ήρωες της πρώτης γραμμής που υπό αντίξοες πολλές φορές, συνθήκες αγωνίζονται για την ανθρώπινη ζωή.

«Η προσφορά φρέσκου γάλακτος για τους εργαζόμενους στα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής μας είναι μία ελάχιστη πράξη αναγνώρισης του καταλυτικού τους ρόλου στην κρίσιμη περίοδο του κορωνοϊού, αλλά και ένας τρόπος να τους εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας. Ο Συνεταιρισμός έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων του, τηρεί απαρέγκλιτα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τους, ακολουθώντας πιστά τις προβλεπόμενες οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών, ενώ με υψηλό αίσθημα ευθύνης, φροντίζει έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή τροφοδοσία και επάρκεια της αγοράς με τα υψηλής ποιότητας τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα που παράγει», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Παύλος Σατολιάς.

Θυμίζουμε ότι το φρέσκο γάλα εξαιρετικής ποιότητας που διαθέτει τα τελευταία τρία χρόνια ο Συνεταιρισμός στην ελληνική αγορά μέσω της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” συγκεντρώνεται καθημερινά από τους αγελαδοτρόφους της περιοχής των Καλαβρύτων, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και παραγωγή. Πρόκειται για  100% ομογενοποιημένο, παστεριωμένο, γάλα που διατηρείται στο ψυγείο για 7 ημέρες με αναλλοίωτες όλες τις θρεπτικές του αξίες, ενώ διατίθεται πλήρες και ελαφρύ με 1,5% λιπαρά.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ : 26920  23013 , 22628 , 24124   FAX 2692022614 

E-mail: easkalavriton@otenet.gr

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ  ΤΗΛ:  26920 22464  -1Ο ΥΠΟΚ-ΜΑ:  ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΣΚΕΠΑΣΤΟΥ  ΤΗΛ:26920 22237

2Ο ΥΠΟΚ-ΜΑ:  ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΑΧΑΪΑΣ   ΤΗΛ:26920 31631 – 3Ο ΥΠΟΚ-ΜΑ  ΔΑΦΝΗΣ ΑΧΑΪΑΣ   ΤΗΛ: 26920 71226

4Ο ΥΠΟΚ-ΜΑ  ΨΩΦΙΔΑ ΑΧΑΪΑΣ   ΤΗΛ:26920 51252

Σχετικές δημοσιεύσεις