ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Με ενθουσιασμό και πολύ κέφι εγκαινίασαν, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, οι Καλαβρυτινοί της Αθήνας τα νέα τους γραφεία στην Ομόνοια. Ο χώρος των νέων γραφείων, αν και διπλάσιος από τον προηγούμενο, αποδείχτηκε μικρός για το πλήθος των συμπατριωτών που έσπευσαν να πάρουν μέρος στη γιορτή.

Τα εκλεκτά εδέσματα που προσέφεραν οι κυρίες της Ένωσης έγιναν ανάρπαστα, ο οίνος έρευσε άφθονος και η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε περισσότερο όταν ο Άγγελος Καλαβρυτινός πήρε την κιθάρα του. Το τέλος της εκδήλωσης βρήκε τους Καλαβρυτινούς να τραγουδούν και να χορεύουν στο τσακίρ κέφι.

Είχε προηγηθεί αγιασμός από τον συμπατριώτη Καλαβρυτινό Πατέρα Αντώνιο Δημόπουλο και χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κύριο Ευθύμιο Βαζαίο.

«Η απόκτηση ιδιόκτητων γραφείων υπήρξε ανέκαθεν ο διακαής πόθος των μελών και των διοικήσεων της Ένωσης» είπε ο Κύριος Βαζαίος.  «Από την ίδρυση του Συλλόγου μας ζητούσαμε ένα χώρο δικό μας, επαρκή σε μέγεθος, για να στεγάσει τα αρχεία και τα κειμήλια του συλλόγου, για να εξυπηρετήσει συναντήσεις μεταξύ συμπατριωτών και να στεγάσει μικρής έκτασης εκδηλώσεις, όπως η σημερινή», συνέχισε.

Τα νέα γραφεία, που βρίσκονται στον 7ο όροφο του κτιρίου επί της οδού Θεμιστοκλέους 1 (στη συμβολή της με την οδό Πανεπιστημίου) στην Ομόνοια, θα παραμένουν ανοιχτά στα μέλη της Ένωσης μια ή δυο φορές την εβδομάδα, βάσει προγράμματος που θα ανακοινωθεί σύντομα. Θα χρησιμεύσουν σαν τόπος συνάντησης και ανταλλαγής ιδεών μεταξύ των Καλαβρυτινών που μένουν ή τυχαίνει να βρίσκονται στην Αθήνα. Καλοδεχούμενοι!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις