ΘΑΝΑΣΗΣ Λ. ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ: Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για το Δήμο Καλαβρύτων

Ήρθε και για μένα το πλήρωμα του χρόνου να εκδηλώσω την υποχρέωση και την θέληση μου  να προσφέρω, σαν εργάτης και όχι σαν σωτήρας, τις όποιες δυνάμεις μου και τα ψυχικά αποθέματα μου για κοινά της πόλης που με γέννησε, με ανέστησε και ζω με την οικογένεια μου .

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω σε αυτόν τον τόπο με τις εικόνες και τις μνήμες από τα παλιά Καλάβρυτα, βιώνοντας τη σημερινή πραγματικότητα και με όραμα τα επόμενα Καλάβρυτα.

Το πτυχίο μου είναι τα 34 χρόνια που εργάζομαι  αδιάκοπα, συνεχίζοντας την επιχείρηση του πατέρα μου Λεωνίδα Ροδόπουλου και του παππού μου Θανάση Ροδόπουλου, που εκτελέστηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1943.

Οι μεταπτυχιακοί τίτλοι μου είναι η καθημερινή τριβή μου με τους δημότες των Καλαβρύτων και η εμπειρία, οι χαρές και οι λύπες που αποκομίζω.

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για το Δήμο Καλαβρύτων που ηγείται ο Θανάσης Παπαδόπουλος, που έχει την ικανότητα, το κύρος, τη γνώση και την εντιμότητα να διοικήσει το Δήμο και να βάλει τις βάσεις για τα επόμενα Καλάβρυτα.

Εύχομαι και  να διεξαχθεί αξιοπρεπής και γόνιμος  αγώνας μεταξύ όλων των υποψηφίων για να μπορέσουν οι Δημότες μας ελεύθερα, αβίαστα και με ανιδιοτέλεια να εκλέξουν τους άξιους.

ΘΑΝΑΣΗΣ Λ. ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις