ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: «Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων» – Η προκήρυξη του αγώνα

Ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ..

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 αγώνα δρόμου απόστασης 10 χιλιομέτρων με την ονομασία «Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Ο ανωτέρω αγώνας, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκτελεσθέντες από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.

1. Τεχνική Υποστήριξη. Η τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει ανατεθεί στη Γραμματεία του ΑΣΑΕΔ.
2. Εκκίνηση. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:30 πμ, έμπροσθεν του Σταθμού του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα.
3. Δηλώσεις Συμμετοχής. Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση ως εκ τούτου οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2018 με ευθύνη του κάθε αγωνιζόμενου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://goo.gl/forms/ZO1BYcbIr012J0Ou1
Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης τουλάχιστον μία ώρα και τριάντα λεπτά νωρίτερα (10:00 πμ) για την παραλαβή από την γραμματεία των αριθμών (bib numbers).
4. Βεβαίωση Ικανότητας. Στον αγώνα έχουν δικάιωμα συμμετοχής όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβάλλει ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής, αποδεχόμενοι τα αναφερόμενα στη φόρμα εγγραφής (με την υποβολή της συμμετοχής τους, η οποία γίνεται ηλεκτρονικά, αποδέχονται με δήλωσή τους, η οποία υπέχει θέσει Υπεύθυνης Δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 4 του Ν.1599/1986, ότι: «συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική δική τους ευθύνη και έχουν προβεί στις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις, κ.ο.κ.»
5. Διαδρομή. Η διαδρομή συνολικής απόστασης 10 χιλιομέτρων, αποτελείται από μικρές κλίσεις, κατηφορική στο πρώτο μισό και ανηφορική στο δεύτερο μισό της.
6. Τροφοδοσία. Θα υπάρξει σταθμός τροφοδοσίας με νερά στο 5ο χλμ, όπως και στον τερματισμό.
7. Χρονικό Οριο Τερματισμού. To χρονικό όριο τερματισμού καθορίζεται στην 1:30 ώρα.
8. Βραβεύσεις. Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρείς πρώτους άνδρες και στις τρείς πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επίσης σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια με προβλεπόμενη ώρα βραβεύσεων την 12:30 μμ.
9. Ιατρική Κάλυψη. Θα υπάρξει πλήρης ιατρική κάλυψη του αγώνα με μέριμνα του Δήμου Καλαβρύτων.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις