Συγκλονιστικό θαύμα για προσκυνητές από τον Ι.Ν. Γενεσίου της Θεοτόκου Κορφών Καλαβρύτων – Βγήκε αίμα από το δέντρο όπου μαρτύρησε ο Άγιος Νικόλαος εν Βουνένοις

Μεγάλη συμμετοχή πιστών σημείωσε η προσκυνηματική εκδρομή που διοργάνωσε ο Ιερός Ναός Γενεσίου της Θεοτόκου Κορφών Καλαβρύτων το περασμένο διήμερο 1 και 2 Ιουνίου, σε Βόλο και Άγιο Νικόλαο εν Βουνένοις.

Την πρώτη μέρα οι πιστοί επισκέφθηκαν τις Ιερές Μονές Παναγίας Οδηγήτριας Πορταριάς, Παμμεγίστων Ταξιαρχών και Αγίου Γερασίμου Μακρυνίτσας, ενώ τη δεύτερη μέρα στα Βούνενα οι πιστοί είχαν την ευλογία να ζήσουν ένα συγκλονιστικό θαύμα, όπως μας μεταφέρει ο ιερέας π. Ζαχαρίας που συνόδευε την εκδρομή. Όπως τονίζει ο ίδιος, “στα Βούνενα τελέσαμε Ιερά Παράκληση στον ναό προς τιμήν του Αγίου και κατόπιν κάναμε δέηση στο δέντρο όπου μαρτύρησε ο Άγιος. Ως γνωστόν, το δέντρο βγάζει αγιασμένο αίμα του Αγίου μόνο την ημέρα της εορτής του, στις 9 Μαΐου. Μετά δεν βγάζει παρά μόνο σε όσους πηγαίνουν με πίστη και προσευχή πολύ. Κι εμείς βγάλαμε το Άγιο αίμα ενώπιον 60 προσκυνητών που παρακολουθούσαν με δάκρυα στα μάτια. Ευχαριστώ τον Θεό και τον Άγιο για το μεγάλο θαύμα που ζήσαμε και ευχαριστώ και τον κόσμο που συμμετείχε στην εκδρομή μας”.

www.filodimos.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις